Terug naar overzicht

WOON 2020 gaat niet door

Beste ondernemers,

Na overleg met onze werkgroep en de portefeuillehouders van beide gemeenten hebben we helaas moeten besluiten om de woonbeurs, in de bestaande opzet, dit jaar niet door te laten gaan.
We vinden dit uiteraard erg jammer, maar we zijn van mening dat het erg moeilijk is om een beurs te organiseren, waarbij de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden. Ook is nu nog niet te bezien hoe de richtlijnen er in november uitzien en het voorbereiden van de beurs neemt aardig wat tijd in beslag. Daarom zijn wij samen tot dit besluit gekomen.

WOON-Magazine
We zijn wel van mening dat we WOON ook niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. We willen daarom graag een magazine uitbrengen. We denken hierbij vooral aan de koop lokaal gedachte.
Hierin zullen thema’s aan de orde komen waar bedrijven aan mee kunnen werken, of er kan alleen een advertentie geplaatst worden. Denk hierbij aan bouwen, verbouwen, huisinrichting, financiën, tuininrichting, duurzaamheid.

Doet u ook mee?
U als ondernemer kunt een advertentie plaatsen in dit magazine, maar kunt u ook beschikbaar stellen om mee te werken aan een thema specifiek artikel.
De kosten voor een advertentie zullen naar alle waarschijnlijkheid variëren tussen de 100 en 350 euro (afhankelijk van de grootte)
We zijn benieuwd of er ondernemers zijn die hier interesse in hebben.
We zijn voornemens om het magazine huis aan huis in de gemeente Tubbergen en de gemeente Dinkelland te verspreiden.

Wilt u daarom bijgevoegd inventarisatieformulier invullen? https://forms.gle/sNpjFoyvWznE8Knm6

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.