Terug naar overzicht

Wissink Vastgoedonderhoud uit Albergen neemt Enschedese branchegenoot over

Dick en Milko Wissink nemen Hofstra Schildersgroep, opgericht in 1939, uit Enschede over.

Wissink Vastgoedonderhoud uit Albergen neemt Enschedese branchegenoot over

De broers Wissink zijn eigenaar van het gelijknamige vastgoedonderhoudsbedrijf, dat in Albergen gevestigd is. De overname is per 30 maart aanstaande een feit. Hieraan ging een fijne onderhandeling met huidig eigenaar Peter Cobet vooraf. “Na meerdere goede gesprekken zijn we samen tot een mooie oplossing gekomen, waarbij beide partijen zeker zijn van continuïteit van de bestaande service en klantgerichtheid.”

Hofstra heeft diverse toonaangevende opdrachtgevers, waaronder onderwijs- en welzijnsinstellingen alsmede lokale overheden.

De schildertak van Wissink Vastgoedonderhoud, waarmee het bedrijf begon, bestaat sinds 1972. “Met de overname van Hofstra Schildersgroep verbreden we onze klantenkring en versterken we onze markpositie. Vooralsnog vinden geen organisatorische wijzingen plaats en blijft Hofstra als zelfstandig bedrijf functioneren. Milko neemt de dagelijkse leiding binnen Wissink op zich nemen en Dick doet dit, met ondersteuning van Peter Cobet, voor Hofstra.”

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.