Terug naar overzicht

Wil je ons helpen? Vul de online enquête in over de behoeftepeiling bedrijfskavels gemeente Tubbergen

De afgelopen jaren is de uitgifte van bedrijfskavels in Tubbergen snel gegaan. Op dit moment zijn er geen gemeentelijke bedrijfskavels meer beschikbaar binnen onze gemeente en lijkt het er op dat ook de nog beschikbare private bedrijfskavels binnen afzienbare tijd worden verkocht.

Wil je ons helpen? Vul de online enquête in over de behoeftepeiling bedrijfskavels gemeente Tubbergen

Onderzoek naar behoefte aan bouwkavels

Wij vinden het belangrijk dat er voor bedrijven ook de komende jaren voldoende bouwkavels beschikbaar blijven. Daarom starten we met een onderzoek om de behoeften en wensen van bedrijven in kaart te brengen. Onderzoeksbureau Stec Groep begeleidt ons bij dit onderzoek.

Voor dit onderzoek vragen we ondernemers via een online enquête naar hun behoeften en wensen voor de komende jaren. Daarmee willen we inzichtelijk krijgen in welke kernen ruimte nodig is en wat voor type kavels we nodig hebben. Op die manier kunnen we ondernemers ook de komende jaren blijven faciliteren.

Online behoeftepeiling

Onderstaand vindt u de link naar de online enquête. Helpt u ons om de behoefte en wensen van ondernemers in kaart te brengen?

Link naar de enquête: www.vraagmonitor.nl

Benodigde tijd: Invullen kost u ongeveer 5 à 10 minuten

Uiterlijke datum invullen: Vrijdag 21 mei 2021

We hopen op zoveel mogelijk reacties. De enquête is voor alle bedrijven geschikt. Ook wanneer u mogelijk geen interesse hebt in een bouwkavel of eerder uw interesse kenbaar hebt gemaakt, helpt u ons door de behoeftepeiling in te vullen!

Wat gebeurt er met uw gegevens?

Uw gegevens worden volledig vertrouwelijk en volgens de richtlijnen van de privacywetgeving behandeld.

U hebt de keuze om de enquête anoniem in te vullen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw bedrijfsnaam kenbaar te maken. Wanneer u dat doet, geeft u ons de mogelijkheid om u te benaderen voor eventuele verdere vragen. Dat kan ons helpen om het beste beeld te krijgen van de antwoorden. We benadrukken dat u zich hiermee nergens aan verplicht en dat we uw gegevens nooit aan derden kenbaar zullen maken. U kunt ons op ieder moment verzoeken om uw gegevens weer uit onze database te verwijderen.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

We stellen uw deelname zeer op prijs. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met Leroy Ottenhof, Noaberkracht Dinkelland-Tubbergen. Via mail (l.ottenhof@noaberkracht.nl) of telefonisch (06 – 13 47 69 76).

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.