Terug naar overzicht

Werkgeversdienstverlening gemeente Tubbergen

Even voorstellen: wij zijn Conny Kreuwel en Suzan Brummelhuis en vanuit team Werk begeleiden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en die op dit moment gebruik moeten maken van een (participatiewet) uitkering. Wij zijn graag de gesprekspartner voor actuele personele vraagstukken, maar ook voor de ontwikkelingen op de (middel)lange termijn.

Werkgeversdienstverlening gemeente Tubbergen

We kunnen jouw personele vraag mogelijk verbinden aan het werkzoekenden potentieel binnen de gemeente Tubbergen. Daar waar nodig kun je gebruik maken van diverse instrumenten, waaronder (tijdelijk) werken met behoud van uitkering (proefplaatsing), taal-werkstage, vrijwilligerswerk, jobcoaching en nog meer. Met als uiteindelijk doel een passende en duurzame betaalde baan vinden voor onze inwoners. Een onderdeel van ons werk is natuurlijk ook het inburgeringsproces van de nieuwe Nederlanders binnen onze gemeente oppakken en hen een passende plek bieden op de arbeidsmarkt. Daarin hebben wij elkaar hard nodig, “Noaberschap” denken is hierin het keywoord!

tubbergen.png

Wij komen graag met je in contact om ons persoonlijk aan je voor te stellen. Neem contact met ons op via werkeninkomen@noaberkracht.nl of bel 0546-628000 en vraag naar de werkconsulenten.

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.