Terug naar overzicht

Volle zaal bij BGT met de Feestfabriek

Zo’n 130 ondernemers waren dinsdag 10 januari present bij de nieuwjaarsreceptie van het Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen (BGT). Bij Morshuis in Albergen kwam de nieuwe burgemeester, Wilmien Haverkamp, zich persoonlijk voorstellen. Daarnaast kregen de ondernemers een kijkje in de successtory achter het bekende festival de Zwarte Cross.

Piet Klingeman trapte namens het BGT af met een woordje en stelde daarbij ook het nieuw bestuurslid Jan Steggink officieel voor. Hij gaf daarna de microfoon door aan onze nieuwe burgemeester Wilmien Haverkamp. Op haar eerste officiële werkdag als burgemeester van de gemeente Tubbergen nam ze al uitgebreid de tijd om kennis te maken met de leden van het BGT. Ze sprak lovende woorden over de gemeente. De bedrijventerreinen zien er volgens haar tiptop uit en ze is verrast door de grote diversiteit van bedrijven die ze ziet tijdens haar kennismakingsritjes.

Vervolgens was het podium voor sprekers van een ander kaliber. Niemand minder dan Ronnie Degen en Hendrik Jan Lovink maakten hun opwachting. Op de motor scheurde Lovink, natuurlijk bekend als gitarist van Jovink en de Voederbietels, de zaal bij Morshuis binnen. Samen vertelden de twee, beide directeur van ‘Feestfabriek Alles Komt Goed’, over de successtory van de Zwarte Cross. Een festival dat in 1997 voor de gein begon en is uitgegroeid tot het populairste festival van het land dat tegenwoordig zo’n 200.000 bezoekers trekt. Met droge humor en aansprekend beeldmateriaal zetten de twee de zaal naar hun hand.

De BGT zet zich ook in 2017 weer volop in voor de ondernemers in de gemeente. Onder het motto ‘de BGT; ’t begint met ambitie’ staan bedrijfsbezoeken, kennisbijeenkomsten en ook een netwerkreis met bezoek aan een Formule 1-wedstrijd op het programma.

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.