Terug naar overzicht

Verschijning tweede nummer Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen

Na de succesvolle eerste uitgave in september vorig jaar verschijnt op maandag 26 april a.s. de tweede editie van Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen, hét magazine voor en door ondernemers uit de gemeente Tubbergen. Aan het magazine is het online platform www.ondernemers-magazine.nl.

Verschijning tweede nummer Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen

Over het magazine

Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen biedt de ondernemende lezer relevante informatie, laat ondernemers kennis delen en biedt hun de kans zichzelf te profileren. De mens en zijn verhaal staan centraal. Ambitie, eigenzinnigheid, uitstraling en inspiratie zijn kernwaarden van Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen, met de focus op lokaal ondernemerschap en individuele kernwaarden. Gekoppeld aan het magazine zijn een online platform en er worden tevens kennissessies georganiseerd, om elkaar te ontmoeten, te sparren, kennis en nieuws te delen en te informeren.

De inhoud

Ook deze uitgave van Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen biedt ruimte aan een aantal ondernemers uit de gemeente Tubbergen met een bijzonder verhaal, ambitie en aansprekende producten. Ondernemers die zich willen profileren en hun collega-ondernemers willen vertellen wat er schuil gaat achter de gevel van hun organisatie. Als thema is gekozen voor ‘Bouw’, om heel gericht ondernemers uit deze branche aan het woord te laten. Over hun bedrijf en hun ondernemerschap, over hen als persoon, over lokale verbondenheid en, vooral, over de liefde voor hun vak. Daarnaast komen belangrijke maatschappelijke onderwerpen aan de orde met verhalen over Bouwend Nederland, Stichting Pioneering en Sterk Techniek Onderwijs. Het goede doel - dit keer Verjaardagsbox Gemeente Tubbergen - wordt ook niet vergeten en daarnaast worden in het magazine interessante informatie en kennis gedeeld via aansprekende columns.

Omvang, oplage en verspreiding

Het tweede nummer van Ondernemersmagazine Gem. Tubbergen heeft een omvang van 60 pagina’s en is daarmee 8 pagina’s dikker dan de eerste. Het magazine wordt in een oplage van ruim 2.500 exemplaren geadresseerd verspreid onder ondernemers in de gemeente Tubbergen en als leestafelexemplaren bij onder andere dienstverlenende organisaties en horecabedrijven.

Komende uitgave: september 2021

Inmiddels is de derde uitgave van Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen, die in september zal verschijnen, al in de steigers gezet. Het thema voor dat nummer is ‘Duurzaamheid’. Een logische, actuele keuze, want dat onderwerp is ontzettend belangrijk, er valt heel veel kennis over te delen en veel, zo niet alle, ondernemers nemen dit thema uiterst serieus. En juist die verhalen willen we horen.

De initiatiefnemers

Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen is een spin-off van Ondernemersmagazine Twenterand, een initiatief van Jouke Zomer van strategisch en grafisch ontwerpbureau Monolith opportunity creators in Vriezenveen. Brian Brokelman van uitgeverij News Outside in Tubbergen verzorgt de acquisitie en Anno Oude Engberink, die met zijn bedrijf ZegKracht in Enschede werkzaam is, is tekstschrijver, eindredacteur en bladmanager.

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.