Terug naar overzicht

Terugblik op zeer geslaagde Nieuwjaarsreceptie

Zeer geslaagde BGT nieuwjaarsreceptie dankzij grote opkomst, topsprekers en een bijzondere locatie!

Ruim 175 ondernemers waren op dinsdag 10 januari aanwezig bij de nieuwjaarsreceptie van Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen (BGT). Na 3 jaar afwezigheid vanwege Corona werd er extra uitgepakt met een mooi programma, met als gastsprekers Jos Burgers en Bas Nijhuis. De presentatie van deze avond lag in handen van Bas Wolters.

Terugblik op zeer geslaagde Nieuwjaarsreceptie

Voorzitter Piet Klingeman heette iedereen welkom bij De Kruidentuin in Geesteren. Deze locatie was niet zomaar gekozen: na de brand in 2021 werkten maar liefst 27 BGT-ondernemers samen aan de nieuwbouw van deze prachtige locatie. Die verbinding zoeken met elkaar, dat is waar de BGT voor staat.

Na een korte terugblik op het afgelopen jaar waarin gelukkig weer events en bijeenkomsten georganiseerd konden worden, werd het programma voor 2023 gepresenteerd. Een bijzonder jubileumjaar waarin de BGT haar 25 jarig bestaan viert. Voor het komende jaar staan er weer vele mooie events, bedrijfsbezoeken en uitjes op het programma, met als kers op de taart het grandioze 25-jarig jubileumfeest op vrijdag 8 september!

Daarna was het podium voor Jos Burgers, één van de meest gevraagde managementsprekers in Nederland en dé expert op het gebied van klantgerichtheid en marketing. Met ludieke en inspirerende praktijkvoorbeelden nam Jos de zaal mee in de wereld van het ondernemerschap. En met mooie quotes als “geef nooit korting”, “de wet van Snuf” en “alles wat je geeft, krijg je (ooit) terug” hield hij met veel humor iedereen een herkenbare spiegel voor.

Vervolgens nam Bas Nijhuis iedereen vol enthousiasme en humor mee in zijn ervaringen als scheidsrechter op het veld, als tafelgast bij Vandaag Inside, als ondernemer en als trouwambtenaar. Daarbij had hij de lachers regelmatig op z’n hand. Bas zegt altijd wat hij denkt en hij is het dan ook helemaal eens met Jos: “wat je geeft krijg je altijd terug” en “hierna geef ik in ieder geval nooit meer korting!”

Beide heren zorgden in ieder geval voor genoeg gespreksstof tijdens de afsluitende en gezellige netwerkborrel!

Foto's met dank aan Ben Haarhuis

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.