Terug naar overzicht

Terugblik netwerkbijeenkomst Innovatiehub Tubbergen

Verbinden, kennismaken en samen groeien 🌱

Woensdag 28 juni jl. vond onze netwerkbijeenkomst van de Innovatiehub Tubbergen plaats bij de Shop-in-Shop van Omgekeerd Bouwen en de Beurs. We zijn ontzettend trots dat we ondernemers uit de regio Tubbergen hebben samengebracht en hen hebben laten kennismaken met de vele mogelijkheden die de Innovatiehub Tubbergen te bieden heeft.

Tijdens de bijeenkomst hebben we met veel enthousiasme ons initiatief kunnen delen om jong talent uit verschillende studierichtingen te binden, boeien en behouden aan de regio. Het was een bijeenkomst waarin we belangrijke inzichten hebben gedeeld en waarin iedereen de kans kreeg om vragen te stellen, mee te praten en effectief kennis te maken met elkaar 💡

Terugblik netwerkbijeenkomst Innovatiehub Tubbergen

Nogmaals willen we iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en betrokkenheid bij de netwerkbijeenkomst van de Innovatiehub Tubbergen. Daarnaast willen we ook Dorothée Loorbach bedanken voor haar rol als avondvoorzitter tijdens deze bijeenkomst.

We kijken uit naar verdere samenwerking met ondernemers in de regio Tubbergen en hopen gezamenlijk te groeien. Samen zetten we stappen om de ondernemers in de regio Tubbergen te versterken. 🚀

Kon je niet aanwezig zijn bij de bijeenkomst en ben je toch nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de Innovatiehub Tubbergen? Neem dan gerust contact met ons op via info@innovatiehubtubbergen.nl.

Groeten

Team Innovatiehub Tubbergen

Anne-Fleur, Lisa, Elke, Femke en Maud

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.