Terug naar overzicht

Sponsoring STAYBLE bus

Beste relatie,
STAYBLE is ontzettend blij dat veel ondernemers de STAYBLE-bus sponsoren. Deelnemers zijn zo in staat om mee te doen aan de dagbesteding bij onze leerboerderij. Door deze hulp kunnen wij deelnemers naar de dagbesteding vervoeren en natuurlijk daarna ook weer thuis afzetten. Hopelijk mogen wij u ook begroeten als sponsor om de STAYBLE-bus ook in het nieuwe jaar te laten rijden.

Sponsoring STAYBLE bus

De STAYBLE-bus rijdt dagelijks door alle veertien Twentse gemeentes. De bus is daarmee een bekende en veel geziene verschijning op de weg. De naamsbekendheid is derhalve erg groot waardoor uw bedrijfsnaam door veel inwoners wordt gezien. Door uw ondersteuning aan een leerboerderij wordt uw sponsoring ook erg gewaardeerd, is onze ervaring. Alle ritten met de bus worden volledig door vrijwillige chauffeurs verzorgd.

Zinvolle invulling
Het is erg belangrijk dat deelnemers gebruik kunnen maken van de dagbesteding. Het biedt ze namelijk een zinvolle invulling van de dag waardoor ze zich waardevol voelen. Het uiteindelijke doel is om (weer) mee te kunnen doen in de maatschappij.

Vele mogelijkheden
Bij STAYBLE zijn er vele mogelijkheden voor dagbesteding bij de afdelingen hout, bak, dierverzorging en groen. Alle afdelingen worden professioneel begeleid. De deelnemers maken bij de houtafdeling onder meer vogelhuisjes, broodplanken, voedersilo’s en grote en kleine insectenhotels. Bij de bakafdeling worden heerlijke broodjes gesmeerd en de lekkerste cakes en taarten gebakken. Bij dierverzorging worden niet alleen de dieren goed verzorgd, maar is paardrijden erg belangrijk. De afdeling groen verzorgt klussen zoals het onderhouden van uw tuin.

Leercomponenten
Het mooie én leerzame is dat deze producten ook daadwerkelijk worden verkocht aan bedrijven en particulieren. De deelnemers worden waar mogelijk bij hele proces betrokken. Dat gaat van het maken van een offerte tot aan het daadwerkelijk overhandigen en/of plaatsen van hun zelf gemaakte producten. Deze werkwijze bevat zoveel leercomponenten, dat ze daar later in de arbeidsmarkt veel baat bij hebben. Hun eigenwaarde stijgt daarmee enorm.
De context van Leerboerderij STAYBLE van een natuurlijke, rustige en veilige omgeving draagt verder bij aan de balans in het verder groeien van de deelnemers.

Vergoeding
Vergoeding van vervoer van deelnemers naar de dagbesteding is echter vanwege wetgeving door meerdere overheidsinstanties niet vanzelfsprekend. De deelnemers krijgen daardoor regelmatig zeer weinig vergoeding voor het vervoer. In sommige gevallen kan er helemaal niks worden vergoed. Voor ons kan het rijden met de STAYBLE-bus hierdoor niet uit. Door uw sponsoring kunnen wij echter de bus voor iedereen laten rijden.

Sponsoring
Daarom vragen wij of u in 2023 bereid bent om de STAYBLE-bus te sponsoren. Sponsoren betalen 250 euro (exclusief btw) per jaar. Op deze manier kan STAYBLE de kosten betalen van de benzine en onderhoud. U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer NL03RABO0321981510 o.v.v. sponsoring STAYBLE-bus.

Namens alle deelnemers van Leerboerderij STAYBLE hartelijk dank!

Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met mij opnemen.

Met hartelijke groet,

Mirjam Braakhuis
Eigenaar Leerboerderij STAYBLE

E-mail: mirjambraakhuis@stayble.nl
Telefoon: 06-15261553

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.