Terug naar overzicht

Sfeerimpressie Summer BBQ online!

Sfeerimpressie Summer BBQ online!

Na een week met volop zon leek uitgerekend de BGT summer BBQ in het water te vallen door de voorspelde heftige regenbuien. Onder het motto 'Rain or shine de summer BBQ van de BGT wordt Fine!' is de BBQ met een klaar kleine aanpassingen toch doorgegaan. 'T Oale Roadhoes stelde haar zaal beschikbaar en met een paar party tenten bleef ook de barbeque van Marcook droog.
Dj Madhouse haalde de tropische hits van buiten naar binnen en met meer dan 120 ondernemers ontstond vrijwel direct een gezellige sfeer.

Nadat het eten, bereid door grillmeister Frank Timmerhuis, zichtbaar smakelijk opgepeuzeld was, deed voorzitter Piet Klingeman een woordje namens het bestuur. Hierin werd duidelijk dat de BGT een invulling wil geven aan ondernemers die te maken hebben met ziekte van henzelf, personeel of in privé sfeer.
Uit deze gedachte is de veiling ontstaan. Jan Steggink heeft nadat de eerste glazen op waren, op ludieke wijze een bankje (bij de BGT 'zit' je goed) geveild. Ironisch genoeg is de hoogste bieder van de avond Laura Steenwelle namens de RaboBANK. Met dit geld wordt ondernemers en aanverwanten ondersteuning geboden in moeilijke tijden.
Hierover binnenkort meer. Dit initiatief sluit naadloos aan bij de slogan van Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen: Ondernemen doe je samen!

Het bestuur bedankt de deelnemers voor grote opkomst. De avond in is informele setting doorgezet tot in de late uurtjes.

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.