Terug naar overzicht

Sfeerimpressie Nieuwjaarsreceptie 2020 online!

Op dinsdag 7 januari stond het eerste event van 2020 voor de BGT-leden op de agenda. Maar liefst 180 deelnemers vonden de weg naar Café-Restaurant Waaijer in Langeveen waar de traditionele nieuwjaarsreceptie dit jaar plaats vond. Ook kregen de ondernemers uit Langeveen / Bruinehaar die nog geen lid zijn van de BGT een uitnodiging om kennis te maken met het netwerk uit hun gemeente.

Sfeerimpressie Nieuwjaarsreceptie 2020 online!

De BGT viert Nieuwjaarsreceptie 2020 met Helligen Hendrik en Erik Hulzebosch

Voorzitter Piet Klingeman trapte namens de BGT af met zijn welkomstwoordje. Hij blikte kort terug op de activiteiten van het afgelopen jaar en onthulde het thema van de avond: “We zijn Trots op…”. De voorzitter stipte de hoogtepunten uit 2019 aan en vertelde met gepaste trots over de twintig nieuwe leden die de BGT het afgelopen jaar welkom heeft geheten. Met een korte film werden de BGT-leden in het zonnetje gezet die hoogtepunten, feestelijke activiteiten en speciale gebeurtenissen gevierd hebben het afgelopen jaar.

Namens het bestuur blikten Jan Steggink en Frank Koopman vooruit met de verassende activiteiten die de BGT in petto heeft voor het komende jaar. Nieuw op het programma zijn bijvoorbeeld een auto-speeddate en er staat een reis Airbus & Oktoberfest in Hamburg gepland. Daarnaast werden Kamphuis Sloopwerken en Stayble in het zonnetje gezet voor het winnen van de Ondernemersprijs en Startersprijs. Zij kregen namens de BGT een ludiek presentje aangeboden.
Vervolgens was het podium voor Helligen Hendrik die op zijn weerbarstige en nukkige manier zijn ongezouten mening gaf. Met veel actuele onderwerpen binnen de gemeente Tubbergen veegde hij de vloer aan. Hij sloot af met zijn motto: “wie Tukkers hebt niks met ’n kort lontje, mer des te mer met ’n lang’n metwors”.

Na de pauze ontpopte Helligen Hendrik zich als Bert Eeftink en had hij het genoegen om niemand minder dan Erik Hulzebosch aan te kondigen. De uit Gramsbergen afkomstige oud-schaatser vertelde op humoristische wijze over het verhaal van zijn leven. Met zijn nuchterheid en zijn echtheid (doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg) maakte hij zich erg geliefd bij het publiek.

Na afloop was het tijd om op het nieuwe jaar te toasten en bleef het nog lang gezellig in Langeveen.
De BGT bedankt haar leden voor de recordopkomst en ziet uit naar een ondernemend 2020.

De video met de sfeerimpressie van de nieuwjaarsreceptie is hieronder terug te zien.

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.