Terug naar overzicht

Samenzijn voor vrede en recht in Oekraïne

Zaterdagavond 5 maart a.s. om 19.00uur organiseren de Gemeente Tubbergen, de Protestantse Gemeente en de H. Pancratius parochie in de Protestantse Kerk/De Delle een samenzijn voor vrede en recht, in het kader van de oorlog die is losgebarsten tussen Oekraïne en Rusland.

Samenzijn voor vrede en recht in Oekraïne

Tijdens deze vredesbijeenkomst zullen sprekers van de betrokken partijen aan het woord zijn, afgewisseld door muziek van Frank Droste, en aandacht vragen voor de afschuwelijke situatie in Oekraïne. Een geldelijke bijdrage zal eveneens worden gevraagd voor Giro 555, de inzamelingsactie voor hulp aan slachtoffers.

Iedere belangstellende is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en steun te betuigen. Wanneer aanwezigheid niet mogelijk is, kan de bijeenkomst live gevolgd worden via www.kerkdienstgemist.nl (zoek op Tubbergen). Deze is ook op een later geschikt moment terug te kijken.

Na afloop zijn alle aanwezigen uitgenodigd na te praten, onder een kopje koffie of thee.

De bovengenoemde initiatiefnemers hopen op een goede opkomst!

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.