Terug naar overzicht

Ruud Droste en Koen Gast winnaars Ondernemersprijs en Startersprijs 2022

Op vrijdagavond 18 november vond in een volle zaal bij Morshuis in Albergen de uitreiking plaats van de Ondernemersprijs en Startersprijs 2022 aan de winnaars Ruud Droste en Koen Gast.

De voorzitter van de jury, Edmond van der Arend, maakte de winnaars bekend en gaf daarbij aan dat dit geen gemakkelijke opgave was.

Ruud Droste werd gekozen tot Ondernemer van het Jaar omdat hij middenin de gemeenschap staat en een echte verbinder is. Zijn enthousiasme en beleving bij de dingen die hij doet zijn daarbij kenmerken voor een succesvolle ondernemer. Koen Gast werd uitgeroepen tot Starter van het Jaar. Koen werd geprezen om zijn gedrevenheid, motivatie en vastberadenheid. De jury was onder de indruk van zijn ondernemerschap als jonge ondernemer die weet waar hij naar toe wil.

Ruud Droste en Koen Gast winnaars Ondernemersprijs en Startersprijs 2022

De overige kandidaten die in aanmerking kwamen voor de titel 'Ondernemer van het Jaar' waren Erwin en Rudi Kuipers van Kuipers Grondwerken en Hoogwerkers uit Tubbergen, Sonja Kuiphuis van Basic Cosmetics uit Harbrinkhoek, Bob en Sophie Kastelein van GEBO Totaal Onderhoud uit Tubbergen en Remco Kroeze van Krola uit Langeveen. In de categorie Starter van het Jaar waren naast Koen Gast genomineerd Elke Tijans van Elke's Cook World en Melanie Snijders van BelMel Office Support.

Publieksprijs voor Remco Kroeze

Naast bovengenoemde prijzen was er ook een Publieksprijs voor de genomineerde met de meeste stemmen op Facebook en LinkedIn. Nooit eerder werd er zoveel gestemd, maar liefst ruim 4.100 keer. Winnaar werd Remco Kroeze van Krola uit Langeveen, met bijna 1300 stemmen!

Waardering

Met de organisatie van de Ondernemersprijs sprak de gemeente Tubbergen haar waardering uit voor de ondernemers in haar gemeente. Wethouder Ursula Bekhuis onderstreepte hoe belangrijk ondernemers zijn voor de gemeente: "Ondernemers zorgen niet alleen voor werkgelegenheid en het behoud van de jeugd in de gemeente, maar ook voor de leefbaarheid van de kernen". 

De uitreiking van de Ondernemersprijs is een initiatief van de gezamenlijke ondernemersverengingen in de gemeente Tubbergen.

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.