Terug naar overzicht

Project Moskou - Building Design Architectuur

Momenteel wordt in Moskou hard gewerkt aan de realisatie van een groot appartementencomplex naar een ontwerp van Building Design Architectuur uit Borne.

Project Moskou - Building Design Architectuur


Een fantastische internationale klus die is ontstaan via de klantenkring in Twente. Via de gebroeders Schröder die contacten hebben over de hele wereld, kwamen ze in gesprek met een Russische projectontwikkelaar die een ontwerpvraagstuk had bij de ontwikkeling van een appartementengebouw in het centrum van Moskou.

Building Design heeft uiteindelijk de opdracht gekregen om de architectuur op te zetten voor dit zeer grote complex van maar liefst 25.000m2. Naast het ontwerp van het exterieur, van de hand architect Martijn Wijnstra, hebben ze tevens invulling gegeven aan de plattegronden van alle 98 luxe appartementen in het hoger segment. Het interieurontwerp is in samenwerking met een ander Nederlands bedrijf gedaan. En ook voor het tuinontwerp hebben ze de opdracht gekregen. Hier hebben ze een ander bedrijf bijgehaald. De bouw van het complex zal in zijn totaliteit tenminste twee jaar in beslag nemen. Building Design verwacht dat vanaf het eind 2022 dit ontwerp het centrum van Moskou zal verrijken.

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.