Terug naar overzicht

Ook het 2e BGT café smaakt naar meer!

Op naar het 3e BGT Café

Ook het 2e BGT-café smaakt naar meer! Bij Camping De Molenhof in Reutum waren dinsdag 9 oktober, een dag voor de Nationale Toerismetop 2018, 45 ondernemers bijeen. Met daarin centraal het thema toerisme in de gemeente Tubbergen.

Jan Steggink opende de middag en exploitanten Gerben Kleijssen en Ewald Meenderink van De Molenhof namen het woord al snel over. Een prachtig levensverhaal van deze nuchtere ondernemers volgde. Pure verhalen over de keuzes die ze moesten maken en wat er sinds de start op het voormalige UD voetbalveld allemaal op hun pad is gekomen.

Wethouder Ursula Bekhuis gaf aansluitend op haar zeepkist de waarde van toerisme in Tubbergen weer. Ze roemde dat concurrerende bedrijven hier samenwerken om de sector sterker te maken. Jules Lucas van Leader Noordoost Twente sloot af met de ‘noabraander’. Over subsidiemogelijkheden voor ondernemers, mits er werkgelegenheid mee gemoeid is.

Na het inhoudelijke deel kregen de ondernemers een kijkje achter de schermen bij de rondleiding over de viersterren camping. Wederom een mooie laagdrempelige bijeenkomst op een toplocatie onder het genot van een fris biertje, borrelhapjes en een balletje mayo als afsluiting. Op naar BGT-café editie 3.

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.