Terug naar overzicht

Omgekeerd Bouwen onder de noemer 'de Rondgang'

Omgekeerd Bouwen, Renewi en Kringloopwinkel de Beurs hebben hun handen ineen geslagen voor het oprichten van een circulair Ambachtscentrum in Tubbergen. Dit gaan we doen onder de noemer ‘de Rondgang’!

De fysieke winkel van Omgekeerd Bouwen en de Beurs aan de Marconistraat in Tubbergen is daar het startschot van! Dit centrum moet een plek worden waar diverse partijen zich bezighouden met hergebruik van goederen en materialen. Tevens kan er een mooie samenwerking ontstaan tussen deze bedrijven op het gebied van circulariteit.

Eén van deze panden waar deze samenwerking tot uiting gaat komen is de locatie aan de Marconistraat in Tubbergen (oude pand van Bekhuis Woonstijl) waar op de 1e verdieping nog ruimte beschikbaar is.

Omgekeerd Bouwen onder de noemer 'de Rondgang'

Is jouw bedrijf op zoek naar showroom-ruimte en wil je samen met gelijkgestemden werken aan een circulaire economie? Neem dan contact op met info@omgekeerdbouwen.nl of bel met Hubert Boerrigter (06-53201763) en vraag naar de mogelijkheden.

Klik hier voor de nieuwsbrief.

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.