Terug naar overzicht

Officiële opening Leerplein Twente Donderdag 9 juni om 16.00

Na een geweldig en intensief 1e jaar, waar Leerplein Twente begon met een droom, kunnen we stellen dat die droom nu is uitgekomen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op hun weg vooruit helpen.

We hebben successen geboekt; deelnemers weer laten participeren in de maatschappij en met hen mooie houtproducten gemaakt in onze eigen werkplaats, mensen ondersteund bij het doorstromen naar (betaald) werk, ondernemers geholpen met complexe verzuimzaken en een aantal senioren minder laten werken, zodat er weer arbeidsplekken ontstaan voor de jeugd. Deze successen boekten we niet alleen, maar samen met onze deelnemers
en een diversiteit aan partners, waaronder bedrijven en gemeenten.

Officiële opening Leerplein Twente Donderdag 9 juni om 16.00

Leerplein Twente is klein begonnen. Maar net als onze deelnemers, maakt ook Leerplein Twente als bedrijf stappen vooruit. Na een jaar van opbouw is het tijd nu voor een officiële opening.

Om onze start te vieren en te proosten op de toekomst, nodigen wij u van harte uit voor de officiële opening van Leerplein Twente en wel op:

Donderdag 9 juni 2022 om 16:00 uur

Programma

16.00 uur inloop
16.30 uur officiële opening door gedeputeerde Roy de Witte
17:00 uur Hapje en drankje

Adres

Newtonstraat 10 Tubbergen

Aanmelden

Uw aanwezigheid stellen we zeer op prijs! I.v.m. de catering vernemen we graag voor 23 mei a.s. of u komt en met hoeveel personen via office@leerpleintwente.nl of 085 – 902 4949.

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.