Terug naar overzicht

Nieuwjaarsreceptie 2018

Peter R. de Vries bij nieuwjaarsreceptie BGT

Nieuwjaarsreceptie 2018

Niemand minder dan Peter R. de Vries is dinsdag 9 januari te gast op de nieuwjaarsreceptie van BGT Tubbergen. Aan de hand van interviewer Eddy van der Ley neemt de vermaarde misdaadverslaggever de bezoekers mee op een fascinerende reis door leven en werk. Wil jij een alibi? Wees dan 9 januari van de partij bij Tante Sien in Vasse.

Peter R. de Vries, tegenwoordig bijna dagelijks te zien als analist in programma’s als RTL Boulevard, RTL Late Night, DWDD, Pauw en Jinek, spreekt 9 november over zijn successen en tegenslagen als mens en misdaadverslaggever. Over criminelen als Willem Holleeder, Cor van Hout en Joran van der Sloot, over de Puttense moordzaak en over al die zaken die hem ook emotioneel raakten.

Verder vertelt hij over zijn ondernemerschap als eigenaar van een bureau in de begeleiding van profvoetballers, de harde kritiek en de bedreigingen die hem ten deel vallen en zijn ‘moeilijke’ karakter. ‘Ik volg niet altijd de weg van de minste weerstand, meng me in discussies, ben rebels en laat dingen niet over mijn kant laat gaan. Dat is de aard van het beestje.’

Of hij weleens bang is? ‘Nee. If you can’t stand the heat, stay out of the kitchen. Zo sta ik erin.’ En of hij in alle openheid door Amsterdam of Vasse kan lopen? ‘Ja hoor. Omdat ik dat wil. Pas op het moment dat ik denk dat het niet meer kan, hebben ze me klein. En geloof me, dat laat ik niet gebeuren.’ Dus is hij op dinsdag 9 januari in Vasse. Wees erbij, dan heb je een alibi!




Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.