Terug naar overzicht

Marije Peelen-Kroeze neemt de taken van Bianca Menderink over

Wisseling van de wacht
Vanaf september gaat Bianca Menderink volledig als projectleider aan de slag. Daarom heb ik moeten besluiten het bedrijfsconsulentschap over te dragen. Sinds april 2016 heb ik deze rol mogen vervullen en dat heb ik altijd met heel veel plezier en enthousiasme gedaan. Ik heb de - toen nieuwe - rol van bedrijfsconsulent naar eigen smaak kunnen invullen en deze rol heeft mij veel gebracht. Ik heb velen van jullie ontmoet en gesproken en hoop dat ik verbindingen heb kunnen leggen waardoor jullie als ondernemers de gemeente én elkaar beter weten te vinden. Ik neem met best een beetje pijn in het hart afscheid van deze rol. Ik heb het altijd een hele mooie rol gevonden en heb me graag als bedrijfsconsulent ingezet voor de laagdrempelige verbinding tussen gemeente en ondernemers. Gelukkig heb ik in mijn collega Marije Peelen een meer dan waardige opvolgster gekregen en ik weet zeker dat zij met minstens hetzelfde enthousiasme en dezelfde gedrevenheid zorgdraagt voor alles wat met ondernemen en de gemeente te maken heeft.

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor het vertrouwen en de zeer prettige samenwerking de afgelopen jaren. We komen elkaar vast nog wel weer eens tegen.

Hartelijke groet,
Bianca Menderink

Maak kennis met de nieuwe bedrijfsconsulent
Per 1 augustus neem ik, Marije Peelen-Kroeze, de rol van bedrijfsconsulent voor de gemeente Tubbergen over van Bianca. Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Noaberkracht binnen het team Vastgoed & Grondzaken waar ik mij met name bezig houd met de werkzaamheden vanuit het proces kaveluitgifte voor zowel Tubbergen als Dinkelland. Hiervoor ben ik 13 jaar werkzaam geweest in vastgoed bij een woningcorporatie en in de makelaardij. Mijn werkzaamheden op Vastgoed & Grondzaken zal ik gaan combineren met de functie van bedrijfsconsulent.

Met veel enthousiasme ga ik aan de slag als aanspreekpunt voor de ondernemers uit de gemeente Tubbergen. Ik kijk er naar uit om jullie te kunnen helpen bij vragen en plannen die jullie hebben. Heb je vragen of wil je vast kennismaken? Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-10178759 of per email via m.peelen@noaberkracht.nl.

Hartelijke groet,
Marije Peelen-Kroeze
Marije Peelen-Kroeze neemt de taken van Bianca Menderink over

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.