Terug naar overzicht

Kom in actie voor JOEP!

Beste BGT’ers,


Goedemorgen allemaal, afgelopen weekend is er met de verschillende acties een prachtig mooi bedrag binnengehaald voor de actie "Joep". Bedankt voor het aanvragen van plaatjes bij Accent FM en het wassen van auto's in Joep's autowasstraat!

Aanstaande vrijdagavond 10 maart is de feestelijke afsluiting van de actie “Joep”.
Het wordt vast en zeker een gezellige avond met hopelijk een heel mooi eindbedrag voor de actie “Joep”.
Ook kun je die avond nog je steentje bijdragen door mee te bieden op de mooie veilingitems, zie steunjoep.nl.
Kom vrijdag om 20.00 naar Bays in Reutum en dan maken we er vooral een mooie avond van! Tot dan!

Kom in actie voor JOEP!

Vrijdag 3 maart is er vanaf 7 uur ’s ochtends een speciale live uitzending van Accent FM op radio, tv en online. Tegen betaling kan een favoriet plaatje aangevraagd worden, er kan geboden worden op veilingen die tijdens de uitzending aangekondigd worden. Ook wordt de catering opbrengst in de studio gedoneerd aan de actie “Joep”. Rond middernacht wordt de uitzending afgesloten met de bekendmaking van het eindbedrag.

Zaterdag 4 maart van 10 tot 16 uur gaan de kameraden van de ouders van Joep auto’s wassen voor het goede doel. Dus wordt het tijd dat je (bedrijfs)auto er weer spik en span bij komt te staan? Kom dan aanstaande zaterdag naar de Agelerweg 18 te Reutum. De opbrengst gaat natuurlijk geheel naar de actie “Joep”.

Donderdagavond 9 en vrijdagavond 10 maart vindt de Walk4Light plaats in Reutum. Wil je meelopen? Meldt je dan aan op https://www.walk4light.nl/walk4light-reutum

Vrijdagavond 10 maart is de feestelijke afsluiting van de actie “Joep”. Die avond zal bij Bays de loterij en een veiling plaatsvinden, waarna het eindbedrag bekend zal worden gemaakt. Wilt u uw steentje bijdragen aan de actie Joep? Kom dan op 10 maart om 20.00 naar Bays in Reutum en bied mee op de mooie veilingitems. Het wordt vast en zeker een gezellige avond met hopelijk een heel mooi eindbedrag voor de actie “Joep”.

Veilingitems: Heb je leuke en aantrekkelijke veilingitems? Meldt deze dan aan op www.steunjoep.nl, want deze zijn van harte welkom!

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.