Terug naar overzicht

Kerstactie gezamenlijke kerken gemeente Tubbergen

Beste ondernemer,

Elk jaar zamelen de gezamenlijke kerken in de gemeente Tubbergen levensmiddelen in ten behoeve van de kerstpakkettenactie, waarbij vrijwilligers in het weekend voor Kerstmis kerstpakketten afleveren bij huishoudens die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Bij Plus Ivo & Niké Pleijhuis in Tubbergen, Plus Droste in Vasse, Plus Wallerbosch in Geesteren en Coop Munster in Albergen worden normaliter goederen ingezameld en kunnen klanten houdbare levensmiddelen doneren ten behoeve van dit goede doel. Dit jaar zou ook Medikamente die Grenze in Tubbergen hieraan deelnemen.

Kerstactie gezamenlijke kerken gemeente Tubbergen

De voorbereidingen hiervoor waren al in volle gang. Helaas hebben we, net als vorig jaar, moeten besluiten om de actie niet in deze vorm door te laten gaan vanwege de op dit moment geldende coronamaatregelen. Reden voor de PCI H. Pancratius en de Protestantse Kerk Nederland (PKN) om samen met de supermarkten waarmee al jaren wordt samengewerkt in deze tijd en Medikamente die Grenze naar een oplossing te zoeken. Door de genereuze opstelling van de genoemde winkels is het toch mogelijk deze Kerst een steuntje in de rug te bieden aan hen voor wie een goed gevulde kersttafel geen vanzelfsprekendheid is, in een vorm die coronaproof bezorgd kan worden.

Wilt en kunt u helpen? Dat kan door een gift over te maken om het werk van de gezamenlijke kerken met de kerstpakkettenactie te steunen, op bankrekeningnummer NL23 RABO 0151 4292 51 ten name van de PCI H. Pancratius Tubbergen, onder vermelding van ‘kerstpakkettenactie’.

Wij realiseren ons terdege dat er ook ondernemers zijn die in deze coronacrisis ook hard getroffen worden, zeker in bepaalde branches. Bent u of kent u een ondernemer die juist in deze tijd wel een steuntje in de rug kan gebruiken, laat dit dan weten via pci@hpancratius.nl. Alle contacten worden discreet behandeld.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande, kunt u ons een berichtje sturen op ons mailadres: pci@hpancratius.nl.

Met vriendelijke groet,

Namens de PCI H. Pancratius en Diaconie Protestantse Kerk Tubbergen,

Ellen Veenhuis
Secretaris PCI H. Pancratius

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.