Terug naar overzicht

Kerstactie gezamenlijke kerken gemeente Tubbergen

Kerstactie gezamenlijke kerken gemeente Tubbergen

Beste ondernemer uit de gemeente Tubbergen,

Normaal gesproken zamelen we in de weken voor kerst, samen met de PKN Tubbergen, houdbare goederen in waarvan we in het weekend voor Kerstmis zo’n 200 pakketten met levensmiddelen samenstellen en uitdelen aan personen en gezinnen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door de COVID-19 crisis en de geldende RIVM-maatregelen zijn we dit jaar niet in staat pakketten samen te stellen. Dit terwijl juist nu mensen hard worden geraakt door omzet- of inkomstenverlies ten gevolge van de coronamaatregelen of het extra moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen.

Daarom hebben de PCI H. Pancratius en de Protestantse Kerk Tubbergen samen met de supermarkten waarmee al jaren wordt samengewerkt naar een oplossing gezocht. Door de genereuze opstelling van de genoemde supermarkten is het toch mogelijk deze Kerst een steuntje in de rug te bieden aan hen voor wie een goed gevulde kersttafel geen vanzelfsprekendheid is, in een vorm die coronaproof bezorgd kan worden. We zijn de supermarkten hier zeer erkentelijk voor.

We beseffen heel goed dat ondernemers in deze coronacrisis ook hard getroffen worden, zeker in bepaalde branches. Bent u of kent u een ondernemer die juist in deze tijd wel een steuntje in de rug kan gebruiken, laat dit dan weten via pci@hpancratius.nl. Alle contacten worden discreet behandeld.

Wilt en kunt u een bijdrage leveren aan deze actie, dan zijn wij u daar uiteraard zeer erkentelijk voor. Dat kan middels een donatie op rekening NL23RABO0151429251 t.n.v. PCI H. Pancratius.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande, kunt u ons een berichtje sturen op ons mailadres: pci@hpancratius.nl.

Met vriendelijke groet,

Namens de PCI H. Pancratius en Diaconie Protestantse Kerk Tubbergen,

Ellen Veenhuis
Secretaris PCI H. Pancratius

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.