Terug naar overzicht

KANKER en 32 jaar… het zal je maar gebeuren.

Rond de kerst hebben we Roy en zijn gezin ontmoet en hij vertelde dat de artsen hem het bericht hadden gegeven dat hij uitbehandeld was. Een mooi jong gezin werd achtergelaten met grote zorgen en onzekerheid voor de toekomst.

We wilden ze graag helpen. Via de schoonouders van Roy kregen we te horen dat de badkamer toe was aan een opknapbeurt ivm de vele schimmels die door slechte ventilatie schadelijk zijn voor de gezondheid van Roy werd dit een prioriteit. Omdat Roy door zijn ziekte geen werk meer had en thuis kwam te zitten, was hier niet het budget voor om dit op te knappen.

KANKER en 32 jaar… het zal je maar gebeuren.

Rond de kerst hebben we Roy en zijn gezin ontmoet en hij vertelde dat de artsen hem het bericht hadden gegeven dat hij uitbehandeld was. Een mooi jong gezin werd achtergelaten met grote zorgen en onzekerheid voor de toekomst.

We wilden ze graag helpen. Via de schoonouders van Roy kregen we te horen dat de badkamer toe was aan een opknapbeurt ivm de vele schimmels die door slechte ventilatie schadelijk zijn voor de gezondheid van Roy werd dit een prioriteit. Omdat Roy door zijn ziekte geen werk meer had en thuis kwam te zitten, was hier niet het budget voor om dit op te knappen.

We hebben daarom een Crowd- funding voor ze opgezet, om zo hun badkamer bij elkaar te sparen voor een gezonde leefomgeving die in deze situatie van groot belang is.

We zijn dan ook ontzettend dankbaar voor alle geweldige reacties, steun en giften die we van alle kanten hebben gekregen.

We hebben een ontwerp voor de badkamer gemaakt en voor ze kunnen laten uitvoeren door de hulp van jullie allemaal die gedoneerd hebben (ieder op z’n eigen manier) aan HULPVOORROY.

Ook vele ondernemers hebben hierin ook hun steentje kosteloos bijgedragen en materialen gedoneerd waardoor er nog een heel mooi budget over is gebleven waar Roy met zijn gezin mooie herinneringen mee kan maken.

Lieve allemaal, we zijn onwijs trots op de warme harten van alle mensen die dit mede mogelijk hebben gemaakt ♥️, waarvoor een grote dank van onze kant.

Veel kijkplezier.

Lieve groet, Marco en Ilse
Team Studio Damhuis

#BKbouwbedrijf
#eppinkinstallatiebedrijf
#Groothuisschilderwerken
#Keizerssanitair
#Reggetegels
#Veldhuistegelwerken
#rgmtegelwerken
#Glass4all
#PuurInterieurbouw
#despanplafondconcurrent
#StucadoorsbedrijfBlaauw
#bybjorn
#studiohod
#Studiodamhuis

#Hulpvoorroy #crowdfunding #badkamer #helpelkaar #samenstaanwesterk

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.