Terug naar overzicht

​Grote opkomst bij BGT Nieuwjaarsreceptie

​Grote opkomst bij BGT Nieuwjaarsreceptie

Maar liefst 110 ondernemers waren dinsdag 8 januari bij de BGT Nieuwjaarsreceptie van ondernemersplatform Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen (BGT). Het bestuur van BGT blikte terug op een mooi en actief 2018 en ook alvast vooruit naar 2019. En met Dirk Scheringa als spreker was er genoeg om over na te kletsen bij de borrel.

De ondernemers, afkomstig uit de gehele gemeente Tubbergen, kwamen bijeen bij Kampkuiper in Harbrinkhoek. Het bestuur trapte de avond af met een woordje. Waarin in een interactieve enquête de leden om hun mening werd gevraagd. Waar moet BGT voor staan? En wat moet BGT doen en organiseren voor haar leden? BGT inventariseert de binnengekomen reacties en komt hier binnenkort bij haar leden op terug.

Als bekende spreker was Dirk Scheringa uitgenodigd. Scheringa is een Nederlands zakenman en voormalig politieman, politicus en sportbestuurder. Interviewer Eddy van der Ley liet Scheringa vertellen over zijn ervaringen. Een bewogen spreker, niet bij eenieder even geliefd. Maar juist dat gaf weer iets om over na te praten bij de gezellige borrel na afloop.

BGT bedankt haar leden voor de komst en ziet uit naar een mooi en ondernemend 2019!

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.