Terug naar overzicht

Grote Animo voor BGT Summer BBQ

Het was een prachtige middag voor de BGT Summer BBQ. Ruim 110 BGT-leden gaven gretig gehoor aan de uitnodiging. Met de BBQ smoker van Frank Timmerhuis prominent aanwezig werd het een mooi netwerkevent, zo vlak voor de zomervakantie.

Grote Animo voor BGT Summer BBQ

Bestuurslid Jan Steggink praatte de leden tussendoor nog kort bij met een terugblik op het eerste halfjaar en de aankomende plannen. Jan vertelde dat zojuist het Techniek Convenant met Zikke en de gemeente Tubbergen is ondertekend. Er liggen mooie plannen op tafel om de jeugd in contact te brengen met techniek. Dit najaar start Zikke met bedrijfsbezoeken bij verschillende BGT-leden. Auto Haarhuis, Schadebedrijf Twentheland, BouwMetaal BV, Inc. Merkbeleving, Loohuis Communicatie & IT, Bouwbedrijf Steggink, Oude Wesselink Kozijnen, Albo Deuren, Steggink Infra, Installatiebedrijf Loohuis en Kamphuis Sloopwerken krijgen komend najaar leerlingen over de vloer voor een educatief bedrijfsbezoek met als doel om kinderen al op vroege leeftijd te laten zien dat een baan in de techniek een uitstekende keuze is en veel kansen biedt!

Daarnaast noemde Jan plannen voor een BGT Café: Kleinschalige netwerkborrels waarbij telkens een ander informatief thema centraal staat. Hierover volgt in september meer informatie.

Piet Klingeman nam namens het BGT het programma voor de trip naar de GP in Monza door. Zestig BGT-leden gaan van 1 tot 4 september mee naar Italië om daar Max Verstappen aan te moedigen.

Vervolgens was het tijd voor het belangrijkste onderdeel van de dag: de BBQ. Het zonnetje liet de aanwezigen niet in de steek en het was goed vertoeven in goed gezelschap. Het zou zomaar kunnen dat volgend jaar vlak voor de zomervakantie hetzelfde event weer op het programma staat.

Voor nu wenst de BGT haar leden een hele fijne zomer toe!

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.