Terug naar overzicht

Grootste opdracht ooit voor keukenspeciaalzaak La Cuisine uit Tubbergen

Brandstore La Cuisine verzorgt in opdracht van AFAS Software de facilitaire inrichting van hun nieuwe hoofdkantoor in Leusden.

Grootste opdracht ooit voor keukenspeciaalzaak La Cuisine uit Tubbergen

Het is de grootste opdracht ooit voor de Tubbergse keukenspeciaalzaak. Momenteel legt La Cuisine hier de laatste hand aan. Op een terrein van 44.000 m2 bouwde de grote landelijke speler in de softwarebranche een kantoor annex experience center. Het pand beschikt over allerlei faciliteiten. Het biedt naast werkplekken voor hun medewerkers onder meer demoruimtes, een evenementlocatie, atrium, binnentuin, restaurant met 700 zitplaatsen, een café met 250 plaatsen en een theater voor ruim 800 bezoekers met eveneens een restaurant annex theatercafé.

Zakelijke markt bedienen

“Na onze presentatie begin dit jaar kregen wij de opdracht voor de inrichting van keukenartikelen in de breedste zin van het woord”, vertelt Dagmar Spekreijse, samen met haar man Martijn eigenaar van La Cuisine in Tubbergen. “Dit gaat van serviesgoed, glaswerk, bestek en dienbladen tot serveerwagens, koffiekannen, peper- en zoutmolens, tafellichtjes en barbenodigdheden. Deze opdracht sluit naadloos aan op onze toenemende business-to-businessactiviteiten. Dat komt mede doordat wij een compleet pakket en volop persoonlijke service bieden. Daar gaan we heel ver in. Wij kijken ook buiten ons reguliere, brede assortiment om speciale wensen in te vullen. Zo nemen we de klant veel werk uit handen. Verder zijn we altijd via telefoon en WhatsApp bereikbaar voor onze klanten, ook buiten winkeltijden. Met AFAS hebben we nu intensief contact; ook omdat we voor hun ruim 600 speciale kerst-/jubileumpakketten verzorgen.”

Brandstore La Cuisine

La Cuisine is al jarenlang een inspiratiewinkel voor tafelen, koken en wonen. De keukenspeciaalzaak uit Tubbergen staat landelijk bekend om haar events, demonstraties, persoonlijke aandacht, merkproducten van topkwaliteit en goede service. Daarnaast bedienen ze consumenten en bedrijven met relatiegeschenken, kerst- en themapakketten, kraam-, jubilea- en huwelijkscadeaus op maat, maar ook met serviezen, koffiemachines, koffiebonen en onderhoudsmiddelen en meer.

Over AFAS

AFAS Software is een 1996 opgericht Nederlands familiebedrijf met in 2019 een omzet van 166 miljoen euro. Ze ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt. Vanwege het coronavirus werken alle ruim 500 medewerkers thuis en is het experience center nog niet volop in gebruik. De officiële opening van het nieuwe pand vindt plaats in 2021.

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.