Terug naar overzicht

Gemeente Tubbergen Inkoop bij Noaberkracht

Noaberkracht, gemeenten Dinkelland en Tubbergen, kopen per jaar ongeveer voor 45 miljoen euro in. De inkoop is heel divers en gaat van jeugdzorg, taxivervoer, schoonmaak, tractoren, maaiwerkzaamheden, wegen, riolering tot inhuur en ICT.

Omdat de gemeente Tubbergen een overheidsorganisatie is, moeten wij ons bij inkoop houden aan wettelijke regels zoals de aanbestedingswet. Deze regels zijn best ingewikkeld, zeker als u als ondernemer hier niet vaak mee te maken heeft. We proberen het daarom voor u wat makkelijker te maken om mee te kunnen doen in offertetrajecten van de gemeente. Zo is het inkoopbeleid van alle Twentse gemeenten hetzelfde zodat u bij alle aanbestedingen met dezelfde voorwaarden te maken hebt. Ook hebben we de volgende zaken geregeld.

Inkoopkalender
We hebben een inkoopkalender op onze website staan. Hierin kunt u zien welke opdrachten er de komende tijd gepland staan en kunt u contact opnemen met Team Inkoop om hiervoor in aanmerking te komen.

Online database
Ook hebben we een online database waarvoor u zich kunt aanmelden. Het doel hiervan is dat lokale ondernemers meer zichtbaar en beter vindbaar worden voor de medewerkers van de gemeente. We kunnen u dan uitnodigen om een offerte in te dienen.

Groslijsten
Voor aannemers werken wij met een groslijstsystematiek voor bepaalde werken. Dit is bedoeld om leveranciers en opdrachtnemers te kunnen selecteren die mogen meedoen aan onderhandse aanbestedingen. U kunt zich hier aanmelden voor de groslijsten: asfalt, slijtlagen, straatwerk, riolering, groenaanleg, cultuurtechniek of openbare verlichting.

Digitaal aanbesteden
De gemeente wil haar inkoop- en aanbestedingstrajecten zo transparant en efficiënt mogelijk laten verlopen. Daarom worden de inkoop- en aanbestedingstrajecten volledig digitaal gedaan. We hebben gekozen om dat via Mercell Source-to-contract te laten verlopen. Dit is een website die borgt dat een aanbestedingstraject volledig digitaal kan verlopen. Als ondernemer kunt u zich gratis laten inschrijven via deze website. Als er een aankondiging van het soort opdracht geplaatst is, waarvoor u uw interesse hebt laten blijken dan krijgt u hierover bericht.

Heeft u vragen over inschrijven op opdrachten van andere overheden of hier wat uitleg bij nodig, dan mag u ons ook hiervoor benaderen. Wij zijn altijd bereid om onze lokale ondernemers te helpen.
Alle afdelingen zijn zelf verantwoordelijk voor de inkoop en worden hierbij ondersteunt door team Inkoop, Mariëlle Eshuis en Liza Schoemaker. Zij zijn bereikbaar op:

• m.eshuis@noaberkracht.nl / 06 22504896
• l.schoemaker@noaberkracht.nl / 06 43442840










Gemeente Tubbergen Inkoop bij Noaberkracht

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.