Terug naar overzicht

F1-trip naar GP van Spanje!

Van 10 t/m 13 mei 2019

F1-trip naar GP van Spanje!

GP Ticket organiseert een F1-trip naar de Grand Prix van Spanje en heeft een aanbieding speciaal voor BGT-leden. De GP wordt in mei 2019 gereden in het zonnige Barcelona. Hèt circuit waar Max Verstappen de eerste Formule 1-overwinning van een Nederlander ooit behaalde!
Met deze overwinning werd hij ook de jongste Grand Prix winnaar ooit. Kom jij Max deze keer ook weer aanmoedigen samen met een gezellige groep ondernemers uit de gemeente Tubbergen?

Programma
De reis vertrekt op vrijdag 10 mei om 8.10 uur vanaf Schiphol. ‘s Middags staat er een fietstour op de planning. De volgende ochtend vertrekt de groep naar het circuit voor de training en kwalificatie. Natuurlijk op de Oranje Tribune! Zondag 12 mei wordt ook de hele dag op het circuit doorgebracht voor de Grand Prix. Maandag 13 mei om 11.05 uur gaat de vlucht terug naar Nederland. Het volledige programma met bijbehorende tijden vind je in de bijlage.

Praktisch
Deze reis wordt specifiek aan BGT-leden aangeboden. GP Ticket is de organiserende partij en BGT faciliteert door dit bericht te delen met haar leden. Opgeven kan bij GP Ticket, zie hiervoor het aanmeldformulier in de bijlage van de mail die verstuurt is op 13-12-2019 door het BGT. Het ingevulde aanmeldformulier kun je sturen naar info@gpticket.nl onder vermelding van ‘BGT trip’.
In totaal zijn er 47 plaatsen beschikbaar. De totale kosten zijn € 825,- per persoon.

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.