Terug naar overzicht

En toen stond de BGT Energy Boost Express op de stoep - after movie in dit bericht

Op 20 en 21 januari heeft de BGT bij alle leden een kleine attentie bezorgd om te laten weten dat ze allerminst vergeten zijn.

De BGT blijft hoopvol vooruit kijken naar weer een tijd dat we met alle leden bij elkaar mogen komen, te gekke events mogen organiseren en optimaal kunnen samenwerken. Daarom is er bij alle leden een koker bezorgd met vers fruit. Door deze arbeidsvitaminen hoopt de BGT dat haar leden allemaal fit blijven om straks weer te mogen ontmoeten en verbinden. Naast vers fruit zat er nog een extra verrassing in de koker: een BGT powerbank die als energy boost zorgt dat de batterij opgeladen blijft. De BGT zou de BGT niet zijn als er met de bezorging spectaculair werd uitgepakt: een bus werd omgetoverd tot een ware BGT Energy Boost Express. De reactie waren enthousiast, verrast en positief. Kijk hieronder voor de after movie van deze geslaagde actie.

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.