Terug naar overzicht

Elk jaar meer animo voor BGT Nieuwjaarsreceptie

Elk jaar meer animo voor BGT Nieuwjaarsreceptie

We begonnen het jaar dinsdagavond 9 januari met onze traditionele nieuwjaarsreceptie. Na Bram Moskowitz en De Feestfabriek kwam dit jaar Peter R. de Vries naar Twente als gastspreker. En in de zaal stond een recordaantal gasten; maar liefst 140 ondernemers waren erbij bij Tante Sien in Vasse.

Piet Klingeman en Robin Geerdink blikten namens het BGT bestuur terug op 2017 en vooruit op 2018. BGT groeide vorig jaar met twintig nieuwe leden en ook haar netwerkevents, waarin kennis delen en samenwerking centraal stonden, trokken volop animo. Voor het aankomende jaar staat ook alweer een goedgevulde agenda klaar. Bijvoorbeeld BGT-cafés met specifieke kennissessies, bedrijfsbezoeken in Albergen, de Zwarte Cross en bezoek aan een wedstrijd van Borussia Dortmund in maart. Voor dit laatste bemachtigde het BGT 100 kaarten, uniek voor dit soort voetbalwedstrijden!

Na de BGT nieuwjaarsspeech ging de aandacht over naar Peter R. de Vries. Onder leiding van Eddy van der Ley vertelde hij over zijn carrière, zaken zoals de Puttense moordzaak en over het leven als misdaadverslaggever die bij beruchte criminelen niet bepaald populair is. Ook vragen uit de zaal werden volop beantwoord met dezelfde nuchtere en zelfverzekerde visie zoals men De Vries ook van tv kent.

Na afloop namen de ondernemers uitgebreid de tijd voor de netwerkborrel. Onder het genot van uitgeserveerde gerechtjes van Tante Sien werd een borrel gedronken op het nieuwe jaar. Een jaar waaraan BGT met veel energie en ambitie begonnen is!

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.