Terug naar overzicht

Elephant Parade

In het najaar van 2021 (13 september – 24 oktober) wil Ootmarsum, na het grote succes van vorig jaar, de Elephant Parade wederom organiseren. Dit jaar pakken ze het nog grootser aan. De gemeentes Dinkelland, Tubbergen, Losser en Oldenzaal en de VVV/TTI's van deze gemeentes gaan namelijk samenwerken.

Elephant Parade

De kleurrijke olifanten van de Elephant Parade krijgen een mooie plek bij de toeristische en culturele highlights in Noordoost-Twente én bij de deelnemende ondernemers. De olifanten kunstobjecten zijn ontworpen door (inter)nationale kunstenaars. Gemeente Tubbergen heeft in ieder geval al besloten om voor dit mooie project 4 olifanten te adopteren en deze zullen naast onze toeristische parels worden neergezet!

Verschillende wandel-, fiets-, scooter- en autoroutes zorgen voor een letterlijke verbinding tussen de olifanten en alle locaties. Toeristische en culturele locaties worden op deze manier ook verbonden met locaties waar ondernemers gevestigd zijn. Vorig jaar bleek de Elephant Parade erg succesvol voor ondernemers, zo genereerden de olifanten veel traffic en zorgen talloze selfies (met jouw locatie op de achtergrond!) voor veel naamsbekendheid. Vorig jaar heeft Lammertink (Ootmarsum) er zelfs voor gekozen een olifant aan te schaffen en deze met eigen huisstijl te laten beschilderen.

Voor ondernemers in heel Noordoost-Twente is de kans geboden om een olifant te 'adopteren'. Er zijn verschillende mogelijkheden: de Elephant Parade Twente is een unieke kans om jouw eigen bedrijf én onze prachtige regio goed op de kaart te zetten. De ervaring van vorig jaar heeft laten zien dat - naast toeristen- ook vele inwoners binnen de gemeente en omliggende regio de routes fietsend en wandelend beleven. Een olifant adopteren voor 6 weken kan al vanaf €1300,00 (exclusief BTW). Ontdek alle prijzen en mogelijkheden via de nieuwsbrief of via de website.

Vrolijke groet,

Corine Hofstra

Toeristisch Glinsterend Tubbergen | Tourist Info Tubbergen

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.