Terug naar overzicht

Doneer jij ook in de collectebus van Tim van der Aa voor Stichting Komma?

Tim van der Aa:
Ik collecteer omdat we afgelopen week een heel bijzonder portret hebben gemaakt dankzij stichting Komma. Heel hartelijk dank dat jullie ons de kans hebben gegeven waardevolle herinneringen vast te leggen op video. Het was een heel prettig en ontspannen gesprek. We geven hiermee vooral onze zoon Joes blijvende herinneringen. We gunnen alle ouders die jonge kinderen hebben en uitbehandeld zijn, ook zo'n mooie kans om iets waardevols te bewaren.

Doneer jij ook in de collectebus van Tim van der Aa voor Stichting Komma?

Mede oprichter en de T van TND, Tim van der Aa, is in een oneerlijke strijd verwikkeld tegen een ernstige ziekte en heeft helaas afstand moeten doen van ons mooie bedrijf.

Zijn perspectief is slecht en om die reden is er een portret van Tim gemaakt door Stichting Komma. Van dichtbij heb ik mogen zien hoe bijzonder het is wat deze mensen doen en hoe enorm waardevol het is dat ze hun werk kunnen uitvoeren.

Als we het samen mogelijk kunnen maken dat er veel portretten gemaakt kunnen worden, betekent dat voor veel kinderen een blijvende herinnering en een beter en completer beeld van hun ouder die ze moeten missen.

#stichtingkomma #briandehond #samensterk

Geeft ook wat aan Stichting Komma:

https://stichtingkomma.digicollect.nl/tim-van-der-aa?utm_content=donatie&utm_source=digicollect&utm_medium=facebook&utm_campaign=stichting-komma&fbclid=IwAR1X3Teab9Aci3EJRdKC7Dm6_CjIhML2Rm1CEN04-Q1A2hDv4F5hfq6TrJQ

Dick Nijhuis

TND Duurzaam BV

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.