Terug naar overzicht

Brief van BGT bestuur aan haar leden

Brief van BGT bestuur aan haar leden

Beste BGT leden,

Wat waren we het jaar mooi begonnen en wat hadden we mooie plannen voor 2020.
Het positieve gevoel veranderde plotseling in een crisis. Dit allemaal door het coronavirus dat de wereld in de greep heeft. De mooie plannen zijn er nog. Als BGT bestuur hebben we het vertrouwen dat er snel weer een tijd aanbreekt waarin we weer activiteiten kunnen organiseren.

Veel ondernemers zijn op dit moment druk met heel andere zaken. Managen, zaken in goede banen leiden, thuiswerken faciliteren, besluiten of het bedrijf open kan blijven of moet sluiten.
Hoe communiceren we welke informatie naar onze klanten. Het voelt alsof je in een achtbaan stapt waarvan je niet weet waar hij stopt. Hoe we moeten handelen kunnen we niet vinden in de boeken en hebben we niet geleerd op school. Boven alles, maken we ons zorgen over de gezondheid van familie en medewerkers.

Gelukkig kwam de regering al snel met ondersteuningsmaatregelen waar overigens nog steeds veel onduidelijkheid over is. Met elkaar zoeken we naar nieuwe werkwijzen en manieren om te overleven in de nieuwe werkelijkheid. Dat vraagt om creativiteit en flexibiliteit.

We zien bij onze leden al geweldige initiatieven ontstaan om elkaar te supporten en steunen. Wanneer we dit opmerken posten we dit op de BGT-app onder ‘nieuws van leden’. Overige belangrijke updates die voor ondernemers van belang zijn worden ook op de BGT-app en de website onder ‘nieuws’ geplaatst.

Ook in deze tijd willen wij onze leden steunen en helpen waar het kan. Heb je behoefte aan een luisterend oor? Heb je hulp nodig? Wil je ervaringen uitwisselen of zie je door de bomen het bos niet meer? Laat het ons dan vooral weten, we willen nog steeds de verbindende rol spelen. Stel je vragen, tips, suggesties, opmerkingen en initiatieven via info@bgt-tubbergen.nl of neem contact op met een van onze bestuursleden.

Bestuur BGT

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.