Terug naar overzicht

BGT wenst haar leden fijne feestdagen

“Het begint met ambitie” dat is BGT.
Met elkaar, de kop d’r veur, en aj d'r bint moj d'r ween!
Dat is wat we gewend zijn, zo werken we hier in Twente.
Nig zeur'n mer vedan.

BGT wenst haar leden fijne feestdagen

Maar dit jaar was het anders… veel ondernemers kwamen in posities die ze nog niet vaak hebben meegemaakt. Uitdagingen, creatief en innovatief ondernemen, maar ook kalm blijven en je niet gek laten maken is voor veel ondernemers het devies.

We zijn gedwongen om thuis te werken, we zien elkaar via schermen en spreken en informeren elkaar voornamelijk via de telefoon.

Deze onzekere tijden vragen veel van ons als mens, als ondernemers, ongeacht in welke positie. Maar meer dan ooit zien we dat samenwerking de oplossing is. In harmonie, in liefde, betekenisvol en in dankbaarheid blijven ondernemen.

Helaas hebben we vanuit BGT maar enkele bijeenkomsten kunnen organiseren. Daarom via deze weg een extra bedankje voor al onze leden voor het vertrouwen en geduld in de BGT. We hopen voor iedereen een voorspoedig en gezond 2021, vol grandioze ideeën en veel kansen.

Fijne feestdagen

Bestuur BGT

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.