Terug naar overzicht

BGT lid Tom Oude Avenhuis gekozen tot Financieel Planner van het Jaar 2023

Na een intensief traject van vijf maanden volgde op 9 november de ontknoping, waarbij uit drie finalisten de winnaar bekend werd gemaakt. De uitreiking van de prestigieuze titel vond plaats tijdens een speciale FFP-online uitzending bij Beeld & Geluid op het Mediapark in Hilversum.

Juryvoorzitter Conny Weber: “Tom bleek in het adviesgesprek zeer goed voorbereid, hij had duidelijk plezier in het gesprek. Met veel energie en humor wist hij accuraat zaken uit te leggen. Hij had hier vaak weinig woorden voor nodig. Ook in de eerste ronde, de online-toets en in de tweede ronde, het klantinventarisatiegesprek, scoorde Tom goed. Dit gekoppeld aan zijn enthousiasme om het vak onder de aandacht te brengen heeft hem de winnaar gemaakt.”

BGT lid Tom Oude Avenhuis gekozen tot Financieel Planner van het Jaar 2023

Meer dan 120 kandidaten

Met ruim 120 kandidaten in de openingsronde kon de verkiezing CFP Financieel Planner van het Jaar zich ook dit jaar in een brede belangstelling verheugen. Uit het ruime kandidatenaanbod werden door middel van een online kennistoets de tien beste kandidaten geselecteerd. Zij gingen naar de volgende ronde waarin ze een inventarisatiegesprek voerden met een acteur die de rol van klant vervult.

Dat gesprek werd door een vakjury op verschillende vaardigheden en kennisaspecten beoordeeld. De drie beste kandidaten gingen vervolgens door naar de finale. Zij moesten een financieel plan uitwerken en presenteren én zichzelf presenteren aan de leden van de FFP. Op basis van het oordeel van de vakjury en de FFP-leden is uiteindelijk Tom Oude Avenhuis als winnaar verkozen.

Hij wordt in het komende jaar namens beroepsorganisatie FFP de nieuwe ambassadeur van financiële planning en vertegenwoordigt hiermee 3.000 CFP-professionals die in Nederland werkzaam zijn.

Lees meer

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.