Terug naar overzicht

Online database ondernemers voor producten, werken en diensten Gemeente Tubbergen

Wil je als lid van de BGT je producten, werken of diensten aanbieden aan de gemeente? Schrijf je dan hiervoor in via de online database voor ondernemers van de Gemeente Tubbergen.

De gemeente vindt het belangrijk dat lokale en regionale ondernemers daar waar mogelijk de kans hebben om een opdracht van de gemeente te ontvangen. Daarom is er een online database voor lokale en regionale ondernemers. Het doel achter de gemeentelijke database is dat ondernemers meer zichtbaar en beter vindbaar worden voor de medewerkers van de gemeente.

Online database ondernemers voor producten, werken en diensten Gemeente Tubbergen

De gemeente is hierbij wel gebonden aan de wet- en regelgeving en het eigen gemeentelijk inkoopbeleid. Benadrukt wordt dat met het (nieuwe) beleid geen sprake is van protectionisme en dat niet-lokale ondernemers ook nog steeds kans blijven maken op opdrachten.

De gemeente borgt hiermee dat ze oog heeft voor de belangrijke taak die lokale en regionale ondernemers vervullen als ruggengraat van de economie en werkgelegenheid in de omgeving.

Wil je als ondernemer jouw producten, werken of diensten aanbieden aan de gemeente?

Schrijf je dan in voor de online database voor ondernemers of kijk hier voor meer info.

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.