Terug naar overzicht

BGT kijkt terug op een geweldige netwerkmiddag en -avond

Na een lange corona-stilte was het afgelopen donderdag eindelijk weer eens tijd voor de BGT om er op uit te gaan. Want één ding is zeker: juist in deze tijd is het van belang om met elkaar in verbinding te blijven. Zo'n 75 BGT leden zijn hartelijk ontvangen bij het Rusttheater in Reutum met een lunch, verzorgd door Bakkerij Koopmans en Eat Out of The Box.

Nadat iedereen deze lekkernijen op had werd de trip in gang gezet. Die trip werd gemaakt met E-choppers. Een fantastische route van ruim 40 kilometer werd gemaakt door onze mooie omgeving. Onderweg was er voldoende tijd om bij te praten met elkaar en te 'speeddaten'. Maar ook aan de inwendige mens werd uiteraard gedacht. Meerdere malen werd er gestopt waarbij lokale ondernemers deze pauzepunten verzorgden. Ijs van Jut en Jul uit Tubbergen, een biertje met bitterbal bij Spalink, een wafel van de Manderveense Aardbei en een biercocktail van Café Morshuis. Ondertussen maakten Studio Sinvol een film en Fotostudio Visschedijk foto's van deze trip. Het fantastische weer zorgde er voor dat iedereen in opperbeste stemming was, waardoor er terug wordt gekeken op een geweldige dag. Deze werd afgesloten bij Wild Vissen in Reutum, die een fantastisch menu had samengesteld. Tenslotte bracht de Molenberg Express alle leden weer retour naar het Rusttheater. Mooi om gedurende de hele dag lokale ondernemers in te zetten. Alle aanwezigen, bedankt!

BGT kijkt terug op een geweldige netwerkmiddag en -avond

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.