Terug naar overzicht

Bedrijfsbezoek Autogroep Twente en Groothuis Timmerfabriek

Donderdag 6 juni jl. brachten we met zo'n 80 BGT-leden een bedrijfsbezoek aan Groothuis Timmerfabriek en Autogroep Twente in Harbrinkhoek.

Lees het verslag en bekijk de foto's op onze website.

Bedrijfsbezoek Autogroep Twente en Groothuis Timmerfabriek

Onderverdeeld in twee groepen bezochten we achtereenvolgens beide bedrijven voor een presentatie en rondleiding.

Groothuis Timmerfabriek 
Oplossingsgericht denken, flexibiliteit en hoogwaardige kwaliteit staan bij  Groothuis Timmerfabriek hoog in het vaandel. Al bijna 95 jaar, want zolang bestaat het bedrijf met ruim 25 medewerkers inmiddels! Mede-eigenaar Hans Wesselink vertelde over de verschillende werkzaamheden, eisen, richtlijnen en projecten als producent en leverancier van duurzame houten kozijnen, ramen en deuren voor zowel de professionele als particuliere afnemer in Nederland. Tijdens de rondleiding door de fabriek werden alle facetten van het productieproces getoond. Met als hoofdader een volledig geautomatiseerd CNC-bewerkingscentrum, hét hart van de productie. Maar ook mooi om te zien dat veel werkzaamheden nog steeds met de hand worden verricht!

Autogroep Twente
Met ruim 150 medewerkers en vestigingen in Harbrinkhoek, Hengelo, Enschede en Wietmarschen (over de grens met Duitsland) presenteert Autogroep Twente zich als hét garagebedrijf voor de regio Twente. Vol elan vertelde Gerben Lesscher over de groei van het familiebedrijf dat dit jaar alweer 60 jaar bestaat en in al die jaren is uitgegroeid tot een veelzijdige automotive partner met drie autobedrijven, een schadeherstelbedrijf, leasemaatschappij en groothandel voor de automobielbranche. En ook voor de toekomst zijn er nog genoeg doelstellingen te behalen!

De aanwezige BGT-leden waren erg onder de indruk van dit unieke kijkje achter de schermen bij beide bedrijven. De positieve geluiden tijdens de afsluitende borrel leerden dat het een geslaagd evenement was!

Graag willen wij Autogroep Twente en Timmerfabriek Groothuis complimenteren en heel hartelijk bedanken voor de fantastische en gastvrije ontvangst en interessante middag. Het was een groot succes!

📷 Ben Haarhuis

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.