Terug naar overzicht

Aanmelden kerstvouchers lokale ondernemers voor kerstattentie medewerkers Noaberkracht

Beste ondernemer,

Net als in de afgelopen jaren is het weer de bedoeling om onze medewerkers als attentie voor kerst een voucher te geven die te besteden is bij lokale ondernemers. Vorig jaar hebben we een keuze moeten maken uit een groot aantal aanmeldingen en zijn er uiteindelijk 24 ondernemers uitgekozen. Dit jaar doen we opnieuw een oproep. We hebben bijgehouden welke ondernemers de afgelopen jaren hebben meegedaan. Bij de keuze van de ondernemers voor dit jaar houden we daar rekening mee.

Aanmelden kerstvouchers lokale ondernemers voor kerstattentie medewerkers Noaberkracht

Wat is de bedoeling?

Onze ruim 400 medewerkers krijgen ieder 8 vouchers ter waarde van 5 euro. Deze vouchers kunnen zij per stuk bij één van de gekozen ondernemers besteden. Zij kunnen dus het gehele bedrag besteden bij één ondernemer maar ook verdelen over meerdere ondernemers. De vouchers zullen vanaf een bepaalde datum in december uitgedeeld worden en zijn dan ongeveer 4 weken geldig. De gekozen ondernemers worden hierover in een later stadium geïnformeerd.

Wilt u deelnemen, reageer dan voor 18 november naar Sylvette Ennes, via s.ennes@noaberkracht.nl

We houden bij het maken van onze keuze wel rekening met een goede verdeling van soort branche en de ligging in beide gemeenten.

Met vriendelijke groet, 

Sylvette Ennes,
HRM-adviseur Noaberkracht Dinkelland Tubbergen

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.