Terug naar overzicht

60 BGT leden Naar Monza

BGT-netwerkreis Monza enorm gewaardeerd

60 BGT leden Naar Monza

Met een groep van 60 ondernemers bezocht het Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen (BGT) begin september het Italiaanse Monza. Centraal in het programma stond de Grand Prix van Italië.

Voor de netwerkreis was veel animo bij de Tubbergse ondernemers. Het maximaal aantal deelnemers werd meerdere keren uitgebreid tot uiteindelijk zestig personen. Met een mooie mix van ondernemers uit de hele gemeente vertrok de groep vrijdag 1 september midden in de nacht vanaf Ter Beek Reizen naar Düsseldorf. Vanuit hier bracht een vlucht de ondernemers naar Milaan waar de deelnemers vrij waren om de stad te ontdekken. Zaterdag zette de groep allemaal een oranje BGT-pet op en stond de GP trainingsdag op het circuit in Monza op de agenda. Met echt Nederlands weer zagen de ondernemers Max Verstappen op een kletsnatte baan voorbij racen.
Op zondag werd er wel met een blauwe lucht geracet en zagen de deelnemers Mercedes een 1e en 2e plek winnen. Maar de ondernemers kwamen voor Verstappen die de race met wisselend succes wist te rijden.
Uiteindelijk was de uitslag van de race ook niet van belang. De deelnemende ondernemers zorgden zelf voor een uitstekende sfeer en blikken met veel plezier op de reis terug. Nieuwe contacten zijn opgedaan en bestaande relaties zijn verdiept. Kortom, de BGT blikt tevreden terug op deze meerdaagse netwerkreis.

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.