Terug naar overzicht

1e BGT Café

Herhaling BGT Café wegens succes op kwartaalbasis

dinsdag 29 mei is het eerste BGT Café georganiseerd voor een 50-tal ondernemers uit Tubbergen bij 'n Kaps.

Na werktijd even 2 uurtjes met elkaar de actualiteit delen, bijpraten en zelfs pitchen. Geen koffie met koek, maar borrelhapjes met een fris biertje. Hoofdspreker was Peter Langela van Novel-T. Hij nam de ondernemers op interactieve wijze en in begrijpelijke taal mee in Blockchain, de grootste revolutie sinds het internet. Prachtig overigens hoe specialisten van NovelT in Twente start-ups en high-tech ondernemers met kennis, talent, infrastructuur en kapitaal verbinden.
Aansluitend mocht BGT-lid Mirjam Braakhuis - de Vries van Stayble pitchen over sociaal ondernemerschap. Hier deed ze een beroep op collega ondernemers om leer-werkplekken aan te bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Daarna namen we afscheid van wethouder Tom Vleerbos en sloten we af met een korte borrel op het terras. Ondanks de tropische temperaturen een opkomst boven verwachting.
Dit vraagt om een vervolg en dus gaan we het op kwartaalbasis herhalen. De te behandelen onderwerpen worden voortaan door de aangesloten ondernemers aangedragen en ieder BGT-lid krijgt de kans om te pitchen op de zeepkist.

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.