ZeelVis-IT

ZeelVis-IT

  • Overig
Terug naar overzicht

Wat doet ZeelVis-IT

Consultancy:
ZeelVis-IT ondersteunt organisaties van elk formaat bij de implementatie of optimalisatie van o.a. AFAS Software en is werkzaam in diverse sectoren, maar vooral in sector Zorg & Welzijn. Samen verminderen we kosten, beperken we overbodige handmatige werkzaamheden en natuurlijk met als doel om al die losse papieren op jouw bureau te laten verdwijnen. Zo maken we werken met software weer leuk.

Onze specialisatie ligt binnen de sector Zorg & Welzijn, met ons hart in de zorg helpen we graag organisaties software en processen te verbeteren, zodat de tijd van zorgmedewerkers weer aan de cliënt/patiënt besteed kan worden, in plaats van onnodig vastleggen van gegevens.

Projectmanagement:
Een lastig project? Een uitdagend project? ZeelVis-IT denkt niet in problemen maar vooral in oplossingen. Met enthousiasme en de juiste methodiek passend bij jouw organisatie maken we samen van het project een groot succes.

Procesoptimalisatie:
Alles draait vandaag de dag om processen, maar wat als je de weg kwijt bent? Je bent niet langer de baas over de processen in jouw organisatie en ad-hoc is een veel gehoorde kreet, dan wordt het tijd om de processen de baas te worden. ZeelVis-IT kan ondersteunen bij procesoptimalisatie.
Processen verbeteren is namelijk meer dan alleen het optimaliseren van processen.

Het gaat om bewustzijn creëren en door de organisatie te motiveren, worden de eerste stappen al gezet. Samen met medewerkers en proceseigenaren gaan we aan de slag om jouw organisatie weer wegwijs te maken in de processen.

ZeelVis-IT

Hoofdstraat 37c
7665 AN Albergen
Routebeschrijving

Bel naar 06-53519626
E-mail naar info@zeelvis-it.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Beate Visser

Beate Visser

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.