Restaurant Vinck en De Wijnmakers - Nederlandse wijn met een verhaal

Restaurant Vinck en De Wijnmakers - Nederlandse wijn met een verhaal

Terug naar overzicht

OVER DE
WIJNMAKERS

Wij zijn Rob Kleinsman, Jeroen Ziel en Robert Spenkelink en begonnen in 2017 aan ons wijnavontuur. Na jaren hobbymatig bezig geweest te zijn met wijn, als mooie verlengstuk van horecawerk, namen we in 2017 een wijngaard over. In 2018 stuurden we meerdere wijnen op naar de prestigieuze Weense wijnkeuring en werden beloond met goud voor onze rode wijn. Dat gaf ons goede moed om door te gaan.

Lees meer

OVER
RESTAURANT VINCK

Vijf jaar lang combineerden we werk in de horeca met het verder bouwen aan onze wijngaard. We zagen de biodiversiteit toenemen, de wijnstruiken floreren, de druivenoogst toenemen en lieten daar heel graag mensen van meegenieten tijdens onze proeverijen en wijngaarddiners. Ondertussen produceren we een kleine 20.000 flessen wijn per jaar. We maken wijnen, die goed samen gaan met eerlijke, pure en lokale gerechten. Uit het verlangen zelf de ultieme wijn-spijs combinaties neer te zetten, ontstond restaurant Vinck. Weer een vink op ons lijstje, aan de Vinckenweg met bovenal veel ‘vin’, die we willen laten proeven. Naast ons restaurant vind je aan de Vinckenweg een proeflokaal, onze nieuwe wijnmakerij en een nieuw aangeplante wijngaard.

Tot bij Vinck !

Rob, Robert, Jeroen
De Wijnmakers

De Wijnmakers – Nederlandse wijn met een verhaal!

Restaurant Vinck en De Wijnmakers - Nederlandse wijn met een verhaal

Vinckenweg 83
7678 TA Geesteren
Routebeschrijving

Bel naar 0546 241 161
E-mail naar info@restaurantvinck.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Robert Spenkelink

Robert Spenkelink

Jeroen Ziel

Jeroen Ziel

Rob Kleinsman

Rob Kleinsman

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.