Momapack B.V.

Momapack B.V.

  • Techniek, productie en bouw
Terug naar overzicht

Maatverpakkingen van PE & PU schuim, koffers en karton.

Elke omverpakking, kist, krat of doos vraagt om een maatwerk schuim inlay voor optimale bescherming, presentatie of beide. Maatwerk zorgt ervoor dat u artikelen of apparaten veilig en schokabsorberend vervoerd kunnen worden. Van endcaps voor uw medische apparaat tot een schuiminterieur voor uw presentatiekoffer. Uw verpakkingsvraag is onze uitdaging. Wij bedenken, ontwerpen en produceren deze maatverpakking graag voor u.

Momapack is in januari 2012 opgericht. Momapack is in korte tijd uitgegroeid tot een bedrijf met een eigen productielocatie. Ondanks dat we pas in 2012 gestart zijn hebben we veel vakkundige kennis en ervaring in huis. We zijn dan ook uitgegroeid naar een gerenommeerde speler in deze branche. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen vanuit onze locatie in Tubbergen. Hier werken we met ons team vol passie aan nieuwe verpakkingen. Inmiddels hebben we bijna alle bewerkingstechnieken in huis. Denk hierbij aan digitaal snijden, frezen, waterstralen, laseren, stansen, zagen, boren, lamineren, enzovoorts. Met deze technieken verwerken wij diverse materialen polyethyleen, polyurethaanschuim, karton en kunststof kanaalplaat.

Momapack B.V.

Boskampstraat 15a
7651 AL Tubbergen
Routebeschrijving

Bel naar 0546769204
E-mail naar j.jansen@momapack.com

Bezoek website

Contactpersonen

Frank Leeuw

Frank Leeuw

Jasper Geerink

Jasper Geerink

Jasmijn Jansen

Jasmijn Jansen

Maikel Leeuw

Maikel Leeuw

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.