Loohuis Energie

Loohuis Energie

  • Techniek, productie en bouw
Terug naar overzicht

Loohuis Energie

Loohuis Energie is onderdeel van Loohuis Installatiegroep. Wij geloven dat we samen bij kunnen dragen aan een betere toekomst door over te stappen op duurzame energiebronnen, en daarom bieden we oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Bij ons staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. We bieden een breed scala aan hoogwaardige duurzame energieoplossingen, zoals zonnepanelen, laadpalen, energieopslag en energiemanagementsystemen. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie. Door onze professionele en zorgvuldige installaties kun je optimaal gebruik maken van jouw eigen opgewekte duurzame energie.

Wij zijn trots op onze klantgerichte benadering en service. Bij ons kun je rekenen op uitgebreide begeleiding en advies gedurende het hele proces. We streven er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te voorzien van duurzame oplossingen die optimaal presteren.

Loohuis Energie

Newtonstraat 16
7651 AN Tubbergen
Routebeschrijving

Bel naar 088 1800 470
E-mail naar info@loohuisenergie.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Kenneth Schuurman

Kenneth Schuurman

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.