KiQk. | Business Design & Growth

KiQk. | Business Design & Growth

  • Handel en dienstverlening
Terug naar overzicht

Wat doet KiQk.

“KiQk. helpt rasechte ondernemers. Want jij bent als rasechte ondernemer die libero en wij helpen jou los te komen van je onderneming zodat je kunt versnellen. Ideeën en kansen zien daar heeft de onderneming jou voor nodig. Daar ligt jouw unieke talent. De rest gaan we samen organiseren.

Wij bouwen met jou die onderneming en het perfecte team die al jouw wensen kan organiseren en we vergeten natuurlijk het rendement niet. Want groeien is leuk, maar rendement is waar het om draait. Stap voor stap helpen we jou met het vinden van die volgende fase.

Samen maken we de juiste keuzes en bouwen we de organisatie om je heen. We ontwikkelen slimme concepten en laten deze doorgroeien, boren nieuwe markten aan, realiseren slimme partnerships, regelen de benodigde financiering voor groei en we helpen je met het vinden van de juiste mensen. Ook vergeten we niet deze goede mensen te begeleiden naar succes! Samen aan de slag met jouw dreamteam, want goede mensen maken het verschil! Al jouw ondernemerswensen kunnen we bespreken, want wij begrijpen rasechte ondernemers die willen groeien!

Ondernemen met ons wordt winstgevender, leuker en je krijgt tijd om die gave ideeën en kansen op te pakken, daarom noemen we ons KiQk.!”


Kennismaken?
Bel, mail of app gerust!

KiQk. | Business Design & Growth

Kleibultweg 35
7575 BM Oldenzaal
Routebeschrijving

Bel naar 06-29244108
E-mail naar info@kiqk.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Nicole Busscher

Nicole Busscher

Vincent Jansen

Vincent Jansen

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.