Jut & Jul

Jut & Jul

  • Toerisme, recreatie en horeca
Terug naar overzicht

In onze ijssalon bieden we je het hele jaar door een ruim aanbod ijssoorten aan. Naast een groot aantal vaste ijssmaken gaan we ook mee met trends en seizoenen en worden ijssmaken hierop aangepast.

Het ijs is niet alleen per bol verkrijgbaar, maar kan ook worden meegenomen in halve liters en liters. Ook zijn er diverse mogelijkheden waarop wij je feestje of andere gelegenheid compleet kunnen maken. Bij verhuur & catering vindt u alle mogelijkheden!

In verband met het Corona virus hebben wij op dit moment geen zitplaatsen in en voor de winkel en verkopen wij ‘to go’.
Wij werken volgens richtlijnen van het RIVM.

Jut

Jut (Marion Schepers) zorgt voor de creatieve knipoog. Een nieuw soort gebak, of een opvallend schilderij aan de muur? Jut draait er de handen niet voor om.
Favoriete ijssmaak: Chocolade met een toefje slagroom

Jul

Jul (Nienke Turenhout-Schepers, dochter van Jut) zorgt dat alles in de zaak goed geregeld wordt. Als ze niet in de winkel te vinden is, houdt ze haar beide zoons in de gaten. Jul is ook altijd druk bezig met nieuwe ideeën en zorgt ervoor dat iedereen van de winkel af weet.
Favoriete ijssmaak: Lemoncake

Jut & Jul

Grotestraat 44
7651cj TUBBERGEN
Routebeschrijving

Bel naar 0612952546
E-mail naar info@jutenjultubbergen.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Nienke Turenhout

Nienke Turenhout

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.