FH Loohuis BV Keukens

FH Loohuis BV Keukens

  • Handel en dienstverlening
Terug naar overzicht

Wie zijn wij?

Mijn naam is Rob Lubbers, mede-eigenaar van Loohuis Keukens in Oldenzaal. Al meer dan 40 jaar weten onze klanten in de wijde omtrek ons te vinden en staan we bekend om onze no-nonsense aanpak, goede kwaliteit en geweldig vakmanschap. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

De showroom in echt echt zien en voelen

Een keuken uitzoeken is niet altijd makkelijk. Er is zo ontzettend veel mogelijk en er zijn zoveel (kleur-) combinaties, waardoor u soms door de bomen het bos niet meer ziet en twijfelt of u wel de juiste keuze maakt. Daarom hebben wij onze showroom zo ingericht, dat u de nieuwste en mooiste kleurcombinaties bij ons in het echt kunnen zien en voelen. En hebben we de meest verkochte opstellingen zo neergezet, dat u ook een goed beeld krijgt van hoe uw keuken er in het echt uit komt te zien. Hoe groot is nu zo’n eiland en hoe veel loopruimte heb ik nodig? Hoeveel werkruimte heb ik dan tussen koken en spoelen en niet onbelangrijk, welke werkbladhoogte past het best bij me? Ook hebben we een ruime keus in apparatuur, waardoor u ook uw eigen apparaat kunt bekijken, bedienen en gebruiken zoals u die in uw eigen keuken krijgt. Daarnaast laten we het definitieve ontwerp in een 3D-presentatie zien, waardoor u ook de laatste details goed in beeld hebt. Wij doen er alles aan om voor u de beste keuken samen te stellen.

Complete planning

Eén van onze sterke punten is het verzorgen van het gehele keukentraject van A tot Z. Dus niet alleen het leveren en monteren van de keuken, maar ook het aanpassen van de leidingen, het stucen van de wanden, het betegelen van vloeren en/of wanden en alle andere bijkomende werkzaamheden. Wij kunnen dit allemaal voor u coördineren en realiseren. Zo heeft u één sluitende planning. Maar ook als u dit in eigen beheer wilt doen, zijn wij een interessante partij waar u tegen een zeer scherpe prijs en mooie en luxe keuken kunt kopen.

U bent van harte welkom in onze showroom en u kunt geheel vrijblijvend een bezoek brengen om gewoon de sfeer eens te proeven en ideeën op te doen. U zult positief verrast worden. Heeft u nog aanvullende vragen of wilt u een keukenofferte laten opstellen, sta ik u met plezier te woord.

Graag tot ziens in Oldenzaal

FH Loohuis BV Keukens

Essenlaan 123
7651he Oldenzaal
Routebeschrijving

Bel naar 0541662525
E-mail naar rob.lubbers@loohuiskeukens.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Rob Lubbers

Rob Lubbers

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.