Drukkerij Twente Print

Drukkerij Twente Print

  • Media en communicatie
Terug naar overzicht

ONTWERP
Op het gebied van grafisch ontwerp staat de ontwerpafdeling van Drukkerij Twente Print volledig tot uw beschikking. Onze ontwerper staat altijd in direct contact met u als klant. Dit geeft een snelle en persoonlijke werksfeer, ook voor u als klant. U heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw ontwerpzaken. Wij streven altijd naar het beste resultaat, waarbij ook bijvoorbeeld uw huisstijl volledig in alle reclame-uitingen kan worden geïmplementeerd.

ZAKELIJK DRUKWERK
Drukkerij Twente Print is uw partner voor handelsdrukwerk. Al veel bedrijven in de regio Tubbergen zijn u voorgegaan. Van visitekaarten tot brochures, van briefpapier tot reclameborden, bij ons vindt u alles voor de perfecte bedrijfsuitstraling. Om uw bedrijfsuitstraling zo constant mogelijk te houden maken wij gebruik van PMS kleuren. Daarnaast behoort full-color natuurlijk ook tot de vele mogelijkheden. Vraag nu uw offerte aan.

FAMILIE-DRUKWERK
Bij Drukkerij Twente Print kunt u ook terecht voor al uw familiedrukwerk zoals geboortekaarten, huwelijkskaarten, jubileumkaarten en rouwdrukwerk. Wij streven ernaar om in overleg met u als klant tot een resultaat te komen welke uw gelegenheid en persoonlijkheid vertegenwoordigd. Al 16 jaar lang zijn wij de betrouwbare partner voor alle soorten familiedrukwerk. Ook is het mogelijk een eigen ontwerp aan te leveren. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Naar het Familiedrukwerk.

PASFOTO’S

Sinds augustus 2012 is Drukkerij Twente Print hét adres in Tubbergen en omgeving voor al uw pasfoto’s. 100% goedgekeurd voor al uw officiële documenten. U kunt binnen onze openingstijden zonder afspraak langskomen en de foto’s zijn klaar terwijl u wacht. Direct om de hoek zit het gemeentehuis van Tubbergen, zodat de loopafstand minimaal is. Onze professionele pasfoto studio staat geheel tot uw beschikking.

Drukkerij Twente Print

Grotestraat 81
7651 CH Tubbergen
Routebeschrijving

Bel naar 0546 62 27 47
E-mail naar info@twenteprint.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Raymond Keemers

Raymond Keemers

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.