Building Design Architectuur BV

Building Design Architectuur BV

Terug naar overzicht

Waarom Building Design Architectuur?

Wij zijn thuis in alle voorkomende architectuurstijlen, van klassiek tot modern en in iedere moeilijkheidsgraad, van kleine verbouwingen tot nieuwbouwprojecten van formaat. Ons klantenbestand bestaat uit o.a. particulieren, aannemers, ontwikkelaars, woningstichtingen en gemeenten door heel Nederland.

De doelstelling is om de ideeën en wensen die u heeft te vertalen in een goed ontwerp dat past binnen de geldende voorschriften en natuurlijk binnen het beschikbare budget. Met enthousiasme wordt samengewerkt en wordt gestreefd naar een eindproduct waarbij iedereen tevreden zal zijn.

Wij onderscheiden ons van andere architectenbureaus door onze laagdrempeligheid, diversiteit in architectuurstijlen en een betaalbaar architectenhonorarium. Tevens hebben we een afdeling juridisch advies en een afdeling interieur.

Organisatietype / juridische structuur
Building Design Architectuur is in 1999 opgericht door Dinant oude Lenferink. Het eenmansbedrijf groeide in relatief korte tijd uit tot een organisatie met jaarlijks ongeveer 250 projecten en ruim 35 werknemers.

Visie en Missie
Ideologie

Je bouwt voor het leven. Iedereen streeft daarin zijn eigen idealen na, of het een klein huis, riante villa of utiliteitsbouw is. De tijd en ruimte die je besteedt en de beslissingen die je in dat proces neemt om de mogelijkheden goed te benutten hebben daar veel invloed op. Je moet kennis van zaken en de nodige ervaring hebben zodat je goed weet wat wel en niet kan. Bouwen gaat over het realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen idee moet kunnen realiseren als het om bouwen gaat.

Visie

We zien dat de kansen en mogelijkheden niet altijd benut worden bij het ontwikkelen van bouwprojecten. Mensen zijn zich hier niet altijd van bewust. Soms moet je, om het maximale te bereiken voor je belangen vechten, niet opgeven en je tanden laten zien. Als je dan op ondersteuning kunt rekenen van een partij die je vertelt hoe het in elkaar zit en een helder beeld geeft van de situatie kun je het project realiseren.

Waarden
We maken verwachtingen concreet en zetten door om het maximaal haalbare te bereiken in de projecten die mensen ons toevertrouwen.

Unieke kracht
Wij halen het maximale uit bouwprojecten omdat we vasthoudend zijn en de kracht van verschillende disciplines gebruiken.

Missie
We zetten ideeën of wensen om in een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn.

Belofte
Architectuur die staat voor klant en omgeving.

Benieuwd naar ons werk?

Neem eens een kijkje op onze website

Building Design Architectuur BV

Stationsstraat 37
7622 LW Borne
Routebeschrijving

Bel naar 074 265 99 66
E-mail naar dinant@buildingdesign.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Dinant Oude Lenferink

Dinant Oude Lenferink

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.